Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, maaliskuuta 09, 2006

Kamppi

Olin sopinut tapaavani pari ystävää Kampissa kello neljä. No minulle ilmaantui kaksi ylimääräistä tuntia luppoaikaa ennen tätä. Jostain käsittämättömästä syystä päätin ja menin vielä toteuttamaan kokonaisvaltaisen tutustumisen Kampin lähes jokaiseen liikkeeseen. Hullu akka!

Totesin, että alkoi puuduttamaan. Ei oikein innostuttanut. Liikaa älämölöä eikä oikein mitään erityisen fantsua. Parasta taisi olla puolivillaisen Tecknohörhökaupan oma Staffi-rouva, joka kulki ympäriinsä maha pinkeänä ja rapsuteltavana. Todella monessa kaupassa myymähenkilöstö oli jotenkin usvassa. Elottomia neitejä ja sillä hassun hauskalla tsadilaisaksentilla puhuvia juippeja Johto Caféssa. Vad evör.

Viiden kerroksen Diamond... vad evör kaupassa on rouheita kelloja, osasta kuulee Tony Hawksin äänenkin. Mutta muuten, ei juuri mitään uutta etelärintamalla.

Tunnisteet: ,