Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Aivot tulessa

Minulla on aikaisemminkin ollut näitä "kuutiopalapelejä" (ja kyseiset väri ovatkin juuri ne jotka pitää uudelleen hankkia), mutta huomasin, että ratkon näitä ihan eri tyyliin kuin aikaisemmin.

Jopa niin, että hämmensin itseni. Lauantai-iltana vedin alle puoleen tuntiin kaikki neljä. Eilen meni vähän kauemmin, kun höpöttelin samalla, mutta toisella kerralla pääsin taas itseäni ja Jaakkoa shokeeraavaan aikaan.

Johtuuko hermonaalisesta tilanteesta vai mistä primitiivisestä aistien herkistymisestä. No joo, onhan nämä siis 9+ ikäisille, mutta kuitenkin. Sopii koettaa.

Tämä alkaa vaikuttaa pasianssin haastavalta hommalta. Nythän minulla on kaksi helpointa ja kaksi vaikeinta kuutiota. Keskimmäiset puuttuvat. Ja kun on kaikki värit koossa, voi alkaa tekemään kaiksita erilaisia yhdistelmäkuutioita.

Näitähän saa ainakin Lahden Renkomäen uudelta ABC-asemalta. Tai sen sisältä... olisikohan nimeltään Paperikuu se kauppa, josta itse olen nämä hankkinut. Suosittelen.

Tunnisteet: