Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Opasheppa

Luen siis säännöllisesti Jenni-Juulian blogia vammaisen vartalon kuvat. Miksi? En minä tiedä. Miksi nyt piimä ja perunasoselaatikko ovat minusta aina vaan yhtä hyviä tai miksi minua naurattaa pelkästään ajatus Erkki Saarelasta Mies Vihaisena elokuvassa Kuningas jolla ei ollut sydäntä.

Ja tietyllä tapaa on aika ok, muistaa ettei itsellä asiat ole niin huonosti, ei töki taksin tulo tai palveluiden saanti. Siinä määrin kuin se voisi. On hyvä pitää mielessä asioita, jotka eivät ole ihan sitä omaa elämää, mutteivat välttämättä mitään Afrikan nälän hätää. Asioita vain, joita ilmenee oman elämän piirin sisällä, tässä kaupungissa, tässä yhteiskunnassa.

No nyt J-J:n blogissa on framilla opashepat. No, ei ehkä ole yllättävää, että Amerikasta sellainenkin mahdollisuus löytyy. J-J:n blogissa on myös aiheesta keskustelua. No kuullostaahan se vähän oudolta, että heppa pitäisi opettaa sisäsiistiksi. Ja monesta varmaan koko opasheppa ajatus. Toisaalta taas miksei jossain pöndellä moinen menisi tai todella haja-asutusalueella. Ihqupihkuja ovat kuitenkin ja ilmeisen reippaita.

Heräsihän päässäni sellainenkin ajatus, että "joopa joo. Taas joku nettikälli", mutta kunhan heppoja kunnioitetaan, niin mikäs siinä.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,