Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, syyskuuta 21, 2006

Ögonaböj - Hetimiten

Katselen usein FST:tä, koska suomenruotsalaiset ohjelmat ovat niin kovin herkän suloisia ja iloisia. Jopa rasittavuuteen asti. Kun olin pienempi (olen lähes aina ollut reilusti yli 150 senttinen) äiti seurasi Rediriettiä (Varustamoa). Mutta sehän ei ole suomenruotsalainen ohjelma.

Strömsjö on hyvä, mutta nyt olen jotenkin ehkä vähän kyllästynyt. Mikael on tosin aivan mahtava. Miehestä näkee, että ra-kas-taa ruokaa.

Useimmiten Stan Saanilan, André Wickströmin, Heli Roihan ja Thomas Perretin luotsaama Ögonaböj - Hetimiten (Tuotanto: Hyena Produktioner) on kerta kaikkisen MAINIO. Nykyään vain FST:n digikanavalla tiistaisin kello 21.30 esitettävä neljän ihmisen istuskelu/jutustelu ohjelma on huippu kamaa. Ei mitään korkeakulttuuria, mutta sehän ei ole häpeä.

Men, men, men... Kumma juttu, mutta FST:n sivuilta ei löydy ohjelmalle omaa sivustoa. Siis varför inte? Olin täysin varma, että voin käydä sieltä katsomassa Saanilan mainitseman linkkivinkin, mutta ehei. Harmillista. Toive asian korjaamiseksi on, tietenkin, lähetetty.

Koska siis olisiko vähän jätte kiva katsella vaikka uusinta klipsejä tai hankkia Saanilan nauru puhelimeen soittoääneksi tai jokin hyvä "läppä", joka on saanut siivet alleen? No olisi. Sitä paitsi näin suomenkielisenä sitä arvostaisi sivustoa jo noin kielenkin kannalta. Kielikylpekää Hetimiten!

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At sunnuntaina, 24 syyskuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Tuosta löydät helistä paremman kuvan
:)

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/6viikonvaihde/treffit/heli_roiha/378219.jpg

 
At sunnuntaina, 24 syyskuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Tuosta löydät helistä paremman kuvan
:)

http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/helmi/6viikonvaihde/treffit/heli_roiha/378219.jpg

 

Lähetä kommentti

<< Home