Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, lokakuuta 06, 2006

Ja me vaan naurettiin ja naurettiin

Jani täytti keskiviikkona 25 vuotta. Se on paljon se. Huh, huh. Onneksi Jani tarjosi "kahvia ja pullaa", eli juomia ja tortilloja. Sekä kutsui ystäviään juhlimaan merkkipäiväänsä. Oli nimittäin ihan mahdottoman mukavaa, hauskaa ja suorastaan ratkiriemukasta.

Kerrottiin mahdottomia juttuja, myhäiltiin, vähän naureskeltiin ja ihan tolkuttomasti räkätettiin. Ihan mahdottomia ihmisiä ja höpsönköpsön juttuja. Kuten mummoni on leipätiskillä sanonut: Huumorinkukka se on kaunis kukka. Ja vielä kaikilla oli niin rehevä tuo kukka. Kuin sekalainen apinalauma. Sellaisessa seurassa sitä vain viihtyy.

Vielä yöllä unissanikin naurettiin ja naurettiin, että aamulla oli edelleen yhtä pöljä olo ja hymyilytti. Ihan oli tukka sekaisin. Kiitokset Janille! Ja tietenkin kaikille muillekin.

Tunnisteet: ,