Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Vaalit tulevat...

...ja ehdokkaat siinä mukana kuin muuttolinnut keväisin. Uutisissa puhuttiin urheilija- ja julkkisehdokkaista, joita puolueet kuin kilvan houkuttelevat (kvaaak, kvaak, kvaak...) omiin lintuauroihinsa. Hoh hoijaa. OMG.*

Minä en ole koskaan (en edes juuri 18 vuotta täytettyäni) äänestänyt ketään ilman, että olisin tutustunut ehdokkaaseen, joita on yleensä ollut muutama ja joista olen sitten karsinut ja päätynyt siihen yhteen, jota haluan äänestää ja toivoisin ajavan niitä kyseisiä asioita. Koska eihän sitä nyt vain arvota. Daa'ah!

Sehän on puolet koko jutusta, että saa pohtia ja miettiä, punnita ja vaakakupeissa arvottaa asioita. Katsella millaiselta oksalta sitä maailmaa katselee ja mitä sieltä näkee sekä sitä mitä sieltä toivoisi näkevänsä, millaisten lintujen laulavan kuuluvimmin. Kuin lintukirjaa tutkisi.

Ja kuten tiedetään riikinkukot eivät ole niitä auditiivisesti lahjakkaimpia, vaikkakin visuaalisesti stimuloivimpia.

* OMG=Ou My God

Kuva: täältä

Tunnisteet: , ,