Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, syyskuuta 25, 2006

Mä haluuun

Kun olin pieni ja oli vuosi 1986 näin varmaankin Maire-tädin luona Janet Jacksonin musiikkivideon MTV:llä.

Ja minusta Janet oli aivan törkeän siisti. Ihanat hiukset ja ihania vaatteita, villejä liikkeitä ja kaunis hymy. Pidin Janetista enemmän kuin Maikkelista, vaikka Bad minulla olikin C-kasettina.

Olin myös kuullut, että silmien väri muuttuu syntymän jälkeen vasta ruskeaksi. En vain muistanut kuinka pian (jotkut eivät muista sitä vieläkään).

Näin ollen pidin ihan mahdollisena, että minunkin silmäni voisivat muuttua sinisistä ruskeiksi ja olisin kamalasti halunnut samanlaisen kikkarakuontalon ja koska Aili-tätikin on niin ruskea, ehkä minustakin voisi tulla. (Aili on käräyttänyt ihonsa vuosikymmenien saatossa tolkuttomalla auringonotolla.)

Oli karua huomata, ettei niin käynyt. Onneksi se oli yksi etappi tällä "oman kehon ja mielen konsensuksen" tiellä ja se jäi hauskana ja hitusen sulkkuna juttuna sitten muistojenlaatikkoon.

Minusta Janet olikin silloin kauneimmillaan. Tietyt mielenyhtymät kyseisen perheen muiden jäsenten itsensä muokkaamisiin eivät minusta ole kovin kauniita, mielikuvia. Mutta on Janet edelleenkin varsin kaunis ja aikuinen nainen.

Kuva: Täältä

Tunnisteet: , ,