Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Tulipa vedettyä

Ei sitä joka viikko vedetä yhteislaulua Johanna Rusasen tai nyt juuri kenenkään kanssa, niin paitsi tänään.

Alajan Erkki (jatkossa Eki) on keksinyt sen mitä todella monen on vaikea tajuta. Hyvä joululahja ei tarkoita konkreettista tavaraa. Kuten niin monena jouluna, myös nyt oli Töölön kirkossa joulukonsertti ja tämän vuoden esiintyjinä Johanna ja Ville Rusanen sekä Ville... siis Janne Hovi.

Ja kuten niin monena jouluna, myös tänään kirkko oli täysi ja kaikki lauloivat yhteislaulut ja kun pikkasen yllyttää, taputtivat myös itsellensä. Siis pitäähän sitä itselleenkin taputtaa!

Ja tuli hyvä mieli. Kun on hyvä henki, fiuvis eli pöde ja pääsee taas pitkästä aikaa vetämään niitä tuttuja joululauluja, niin mikäs sen mukavampaa... Kuin astella joulukuiseen vesisateeseen.

Kiitokset Ekille!

Kuva: täältä

Tunnisteet:

2 Comments:

At keskiviikkona, 13 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

Kiitos kun sain tulla, laulaa, taputtaa ja vielä kyydin!

ps. toi on melko imarteleva kuva jr:stä.

 
At torstaina, 14 joulukuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Joo, mutta tää fleda istuu sen nuppiin kyllä musta paremmin kuin se mikä sillä siellä konsertissa näytti olevan...

Nahka on aina niiiiiiiin Grrrrr!

 

Lähetä kommentti

<< Home