Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, joulukuuta 07, 2006

Tarja Hoo

Uudessa Säädöt sekaisin -sarjassa esittelemme (minä ja Maire) Maire Sikuriina Hannikaisen ...lähipiiriä. Monellakin tapaa itseoikeutetusti Tarja Hoo aloittaa heti itsenäisyyspäivän vastaanoton esittelykierroksen ensimmäisenä.

Tarja on sitten viime maaliskuun kasvattanut tasaisesti suosiotaan. Se on tällä hetkellä The Namber Van. Tarjaa kuritetaan, höykytetään, Tarjalle annetaan kyytiä. Tarjaa pitää heitellä pitkin seiniä. Tarja on ohittanut suosiossaan Jyrki Kataisen, Paavo "Heikkopää" Yhdennentoista eikä sen valtaa uhkaa Timo Soinikaan. Ainoastaan hyllytetty Remu Ässä voisi olla todellinen haastaja.

Tarja kaipaa tällä hetkellä hieman kehon kohennusta, mutta valtiollisten kiireiden takia ajankohta on siirtynyt. Anastacia-hoitoon Tarja pääsee joulukuun aikana.

Tarjan Maire on vain saanut. Se löytyi Alppiharjun ullakolta (ihan omasta kananverkkokopista), kiven heiton päästä Pressapari Pubia. Eilen Tarja oli Mairen ehostamana (kampaus ja meikki) Stinden tuomissa helmissä juhlimassa itsenäisyyspäivää Töölössä.

Tunnisteet: ,