Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, helmikuuta 15, 2007

Kyllä herra pääministeri

Niin... Suuri kysymys tuntuu olevan se kenestä tulee seuraava pääministeri. Ei niinkään se millaisen eduskunnan saamme. Kuinka mainioita ja hyviä kansanedustajia, kaikki 200. Se tuntuu aivan toissijaiselta. Miksi?

Vaikken minä sitä kiellä, ettenkö itsekin olisi myös pääministeristä kiinnostunut. Jätetään ruotimatta miten "radikaaliinkin" vaihtoehtoon olisin valmis. Pääministeriksi kuin miksi vain ministeriksi, presidentiksi, poliisiylipäälliköksi, yliopiston johtajaksi, piispaksi, HUS:n ylilääkäriksi tai miksi vain toivon aina juuri siihen pestiin pätevää ja sopivaa henkilöä. Ihmistä, josta on joukkojen johtajaksi. Siihen ei yksin tutkinto riitä, mutta onhan siitä apuakin.

Toisissa on vain enemmän Sitä Jotain kuin toisissa. Sisältä huokuvaa... jotain mikä saa luottamaan. Ja joistain sitä ei vain... väreile. Olkoon sitten karismaa tai mitä ikinä. Jotain se kuitenkin on.

Ja kyllä. Minäkin näkisin mielummin Erkki Tuomiojan pääministerinä kuin Eero Heinäluoman. Kuinka merkillistä se muka on? Se on mutua, kyllä. Mutta ennemmin mutuuni uskon, kuin pakkopullaan. Siihen, että minun tulisi ajatella kuten toiset toivovat.

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At lauantaina, 17 helmikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

Myrkyttikö kepun Iltasanomien päätoimittajan?

 
At torstaina, 22 helmikuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Ehkä. Tai se oli jo nähnyt tulevaisuuden, missä ilmestyy Susan Kurosen kirjasarjan 3. osa.

 

Lähetä kommentti

<< Home