Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

lauantaina, helmikuuta 10, 2007

Maire Sikuriina Hannikainen

Maire Sikuriina Hannikainen

Kennelnimi:
Wildcat (Flagstones)

Lempinimet:
Maikku, Maisku, Pälsiinä, Tippa-Iita (Maire merkkailee... paljon), Höntzä, Neiti-Hannikainen, Karponkarvalakki, Mahdottomuus, Koiruus...

Ikää:
vähän päälle 4 vuotta, eli lähemmäs 30 koiranvuotta (ei ihme että on vähän kriisiä).

Pentuja:
6, eli kuusikko (Gardenit a.k.a. Puutarhurit) Masin kanssa. Ikää pennuilla jo reilun vuoden ikäiset eli ala-astelaisia.

Isä:
Welho

Äiti:
Jojo

Suku
: Flagstonesit

Kasvattaja
: Sini

Koti: saaristossa, Helsingin Laajasalossa.

Tehtävät:
yleisassistentti, aulaemäntä ja vierihoitaja, wc-seuralainen, seuraneiti...

Muita meriittejä:
Johtosihteeri, saunamajuri, tähystäjä, suvereeni citykoira...

Harrastukset:
loikoilu, saunominen, herkkujen metsästys, shoppailu, kahvilat ja Wotkins, auringonotto, asusteet, kyydin anto (leluilleen) mm.

Parhaat ystävät: paraikaa... Ankka, Tarja ja Tiqru. Myös Seppo ja Tiitinen ovat edelleen pelissä mukana. Yleisestikin Mairen leiriläiset.

Parhaat koiraystävät:
Ozzy (tavallaan, kunhan pitää sopivan hajuraon), Piki (tavallaan, kunhan antaa herkkunsa ja lelunsa), Aseistamon pojat (vaikkei ollakaan pitkään aikaan tavattu)...

Parhaat ihmisystävät:
Hannu, Ahti, Kaija, Hele, Jonttu, Ruski, Jonna, Noora, Suski, Tiina, Anna, Nasu ...ja itseasiassa kaikki jotka vain rapsuttavat.

Mieliruoka: Puuro nappuloilla ja/tai kinkku tms. höysteellä, kesällä makkara (siis myös muina vuodenaikoina), sopivan makeat ja kivettömät viinirypäleet, luumut, persikka, kurkku, kukkakaali ja erilaiset juustot...

Mielijuoma:
raikas vesi, nakkivesi, joskus piimä.

Mieliherkut
: kuivatut henkitorvet, ydinluut ja luut, mutta periaatteessa melkein mikä vain...

Neuroosit: Pallot

Ulkomuoto: Kolme tilaa. Sliipattu look, välitila ja karponkarvalakki (kuten kuvassa). Mairen turkki on haastavampi kuin useimmilla bortsuilla.

Luonne: Välillä haastava ja rasittava, mutta vastapainoisesti oikein helppokin.

Maire ei ole esimerkiksi koskaan tuhonnut mitään... Tai siis yhdet kengännauhat päistä ja yhden eteisen maton Maire tuunasi. Muutoin olemme säästyneet kaikelta kuviteltavalta tuhoamiselta.

Maire on aamu-uninen. Se saattaa nukkua yli yhdeksäänkin. Joskus viikonloppuisin jopa pidempään.

Maire voi tulistua, mutta voi olla aivan lälly. You never nou. Tai siis kyllä sen tietää... Pienenä Mairen kanssa (joskus vieläkin) piti katsoa kuka määrää. Vaati ihmisiltä hermoja ja tiukkaa linjaa. Maire on syli-iita, joka välillä on aivan mahdoton.

Tunnisteet: