Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Mitä sitä liioittelemaan

Kuten ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen naispääministeri totesi eräänä kesänä suunnilleen "tämä tuli minulle aivan yllättäen ja odottamatta"...

Jaakko ja minä emme olleet ajatelleet kirkkohäitä tai viimeaikoina edes häitä. Kuten todettua asuntolaina ja Tyyppi tulevat verottamaan budjettia ihan riittävästi. Ja pienissä erissä juhliminen (syntymä- ja nimipäivät yms. kissanristiäiset) ovat jotenkin mukavampia. Ei viitsisi laittaa monen vuoden, kenties vuosikymmenen kissanristiäisrahoja yksiin pileisiin.

En osaa sanoa miksi Jaakko sitten ilmoitti, että maistraatista olisi nyt varattava aika. Sitten päätettiin ettei kerrotakaan kenellekään. Koska...

Helsingin Albertinkadun maistraatti on aikas... Miten sen sanoisi? Karu. Innon Markon tai Jonkun pitäisi hyväntekeväisyyden nimissä mennä tekemään sille odotustilalle JOTAIN. Ne tekokukat eivät oikein olleet luontevia, kauhnaiset ja melko erikoiset sohvat edes puhtaan näköisiä.

Mutta kahden minuutin vihkiminen meni tosi mukavasti. Henkikirjoittaja Paula Ojaniemi vaikutti (mitä nyt muutamassa minuutissa voi vetää johtopäätelmiä) oikein mukavalta ja huumorintajuiselta. Minua kun koko tilanne vain nauratti.

Meidän piti mennä pullakahveelle, kuten vanhempamme (paitsi siis minun, heillä ei ollut moiseen aikaa). Mutta kun olikin nälkä, niin menimme Himalajaan syömään nepaleesialaista lounasta. Varsin intiimisti kolmen vieraan miehen kanssa samassa pöydässä. Kahvi kuului hintaan.

Olimme sopineet, että laitamme Hesariin ilmoituksen. Ja siksikään kenellekään ei voinut kertoa. Sitä voidaan kutsua jäynäksi, källiksi tai kokeeksi. Kokeeksi sen suhteen miten hyvin äitini a.k.a. Stasi lukeekaan Hesaria tai eräät muut. Stasin epävirallinen asiamies soittikin kello 8.30 (joka meni yli oman arvaukseni ainakin tunnilla). Siis aika hyvin.

Kuten isäni sanoi on hän morsiammen isänä A) tyytyväinen että lounaskin kustannettiin omasta pussista ja B) olisihan se liioittelua järjestää mitään huntuhäitä, kun on asuttu vuosikaudet yhdessä ja lapsikin tulossa...

Tunnisteet:

4 Comments:

At sunnuntaina, 11 helmikuuta, 2007, Blogger Norppa said...

taka-töölöä rauhoittaa, että asiat ovat nyt niin kuin niiden pitää olla.
ja myös loimaa onnittelee.
ONNEA!

 
At sunnuntaina, 11 helmikuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Kiitokset Backom-Tölöön sekä Loimaalle!

Asiat ovat aina kuten niiden kuulukin olla. Se on elämää ja vaikkapa karmaa, jos niikseen tulee.

Jopa city-sinkkuus. Sekin on ihan normaalia. Ei pidä pakottaa elämää, kaikki tapahtuu ajallaan.

 
At sunnuntaina, 11 helmikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

ervasterista toivotetaan onnea ja liitetään mukaan pieni rimmaava sonetti: syön-parka, syittes vanki, ota vaari / ja löydä onnen kangastava keidassaari !

 
At lauantaina, 17 helmikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

Onnittelut paikallisten poskipusujen kera molemmille! Ja morsiusneito? Mairelle terkkuja myos..

S&I Kiev

 

Lähetä kommentti

<< Home