Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Holy Carola & Schlager sluts

Markku-serkku, minä ja Limbon Heini & Riikka olemme tehneet Euroviisuja ajatellen malliston. Idea on enempi muiden kuin allekirjoittaneen, joka toki aina katsoo viisut muttei muista kaikkia esiintyjiä jne. Tosin muistanko muutenkaan mitään. Syy ja vika laitettakoon lukihärön piikkiin. Mähän en testatusti kykene sisäistämään asioita… Olenkin siis tehnyt osuuteni grafiikan kanssa puljaten, siis graafikkona.

Ennigeis.

Homman piti olla (ainakin) hauska proggis, että "tehdään tällässii ja sit koetetaan vaikka myydä niitä, että saadaan kustannukset maksettua" -tyyppinen pläjäys. Hauskaa tekemistä kaikille, harrastusmielessä pienin kustannuksin.

Kaikki on mennyt suunnitelman mukaan. Hauskaa on ollut ja pitkästä aikaan Markku-serkun kanssa hommailtu jotain taas. Kustannuksetkin ovat pysyneet kurissa.

Mutta sitten:
- Carola på badbyxorna... Mikä muuten ei ole totta. Uikkareissa ei ole Carolaa, mutta voisihan sitä varmaan harkita. Ei pöllömpi idea, ruotsalaisilta. Letsii mitä paperi Expressen kirjoittaa ja mitä Ilta-Sanomat sen pohjalta…

- Bli intim med Carola! …Jooo-o, akkurat, mutta ei meillä ole vielä lyöty edes kunnolla lukkoon värijuttuja, mutta siis neon voisi hyvinkin toimia. Siis hyvä idea tääkin.

- No onneksi Carolan tribuuttisivustolla homma on edes hanskassa.

Miksi tehdä mitään Euroviisukamaa? Noh, siis jos katsotaan noita virallisia tuotteita, niin mä sanoisin, etten ostaisi. Aina sama juttu. Nuo voisivat olla Suomi-Ruotsi maaottelukojusta. Ja kun tiedetään jo nyt, että viisuporukka on vähän värikkäämpää ja karnevaalihenkisempää, niin hei… Mitä sitä on taas ajateltu?!

Voidaan olla ylpeitä meidän ideoista, grafiikoista, tuotteista ja kokonaisuudesta yleensä. Me ollaan paremmin hahmotettu kohderyhmä. Summaisin.

Plus sanottakoon, että ne tulevat uikkarit on vaan mast. Siis miehille. Naisille ei nyt ole. Kultaisia ja hopeita ei tarvitse edes erityisemmin leiskuttaa, koska jos näki viime kertaisen Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ja tuli kiinnittäneeksi huomiota Eppu Salmisen ja Anna Sainilan asuihin, niin se on samanlaista kangasta. Veri bling-bling. Mutta myös ne muut "tavallisemmat" värit on aika biatscha! Ja kaikki uikkarit näyttävät hyvältä vaikka kalkkilaivan kapteenilla!

Nyt on vaan sitten sellai hassu juttu, että aikaa on vähän ja kaikki meili mitä on saatu viittaa siihen, että kama loppuu käsistä. Eihän meillä ollut uskallusta ajatella, että tässä kävisi näin. Noooooo, rintamerkkejä riittää varmaan, mutta kassit, paidat, uikkarit ja "krapulaunilaput" loppuu satavarmana. No Heini & Riikka suunnittelee jotain tilanteen pelastussuunnitelmaa ja me Maken kanssa sitten tehdään mitä osataan. Mä olen hyvä… ompelujutuissa… Noooo, silittämään.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At perjantaina, 13 huhtikuuta, 2007, Blogger NannaQ said...

Eiköhän täältä voisi löytyä ompeluhätäapua, jos tiukka paikka tulee. Työhuonekin niin säälittävän vähällä käytöllä.. Ja voishan tän kauheenharmaan, ilottoman, jnejne :P demarihengailun vastapainoksi olla vähän blingblingiä. Ja koulutusta vastaavaa puuhastelua..

 
At perjantaina, 13 huhtikuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Hei, kannattaa varoa mitä lupaa! ;)

 

Lähetä kommentti

<< Home