Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, maaliskuuta 29, 2007

Kateudesta kirpeän lime

Menen ja luen Anskun kuulumisia Ämerikän maalta. V I R H E! Mitä!? "Tää on joku vitsi. Se keksii tän. Ei ooooo totta! MITÄ!!?" Se on tavannut Martti Servon ja pojat niiden Ämeriikän kiertueella. Eikä edes vain kerran, mutta KAHDESTI! Ja Huom! Huom! Huom!…

"Onneks tätä lukemista on piristänyt Martti ja kumppanit Kävivät vielä toisella vierailulla lauantaina ennen lentoaan Suomeen. Oli ihanan lämmin päivä ja istuttiin ulkona ja grillattiin ja höpöteltiin mukavia. Vietiin ne kentälle ja varmistettiin että pääsevät turvallisesti matkaan."

Ihan siis EIKÄ-kamaa. Ansku löytää miehenkin Martti Servon keikalta ja sitten kun ne muuttaa yhteen Ameriikoissa, niin Martti tulee niiden luo grillaa! Ei sillä, että on syntynyt 13. päivä perjantaina näytä olevan Anskuun mitään vaikutusta. Ei mi-tää-ään.

Ihan älytön juttu ja tosi siistiä sekä mahtavaa, mutta samaan aikaan huomaan olevani ihan kamalan kateellinen ja tuohduksissa. Vähänkö über siistiä olisi grillata tossa meidänkin taloyhtiön grillillä Martin ja poikien kanssa A-luokan smaggaraa! Tosin toi grilli on huonommassa hapessa kuin isäni ilman laastia kyhäämä tiiligrilli Vantzu-joen varrella. Mutta kuitenkin.

Tunnisteet: ,