Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Virpoa ja varpoa

Vihdoin ja viimein meilläkin on käynyt joku muu virpomassa pääsiäisenä kuin Maire! Peräti neljä noitaa ja yhden noidan Miuuuuu-kissa ja toisen pikkunoidan Snoopy. Miuuuuu-kissa oli musta, mutta niin ujo ettei siitä nyt ole laittaa kuvaa.

Oli flamencohenkistä noitaa ja perinteisempää. Ja jotakuinkin sujuvasti meni virpomisetkin. Yksi noidista oikein esitteli kaikki vaatekappaleensa, söi omasta kuormastaan ja joi hieman mehuakin.

Herättiin ihan liian aikaisin odottamaan ensimmäisiä virpojia. Nykyajan noidat aloittavat kierrokset VASTA kymmenen jälkeen. Odotellessa sitä palasi ihan niihin omiin virpomisaikoihin ja mieleen nousi kaikki järjestelyt, kuinka haettiin mummolta lainaan kaffepannu ja hartiahuivi ja kuinka ei olisi yhtään huvittanut luopua siitä asukokonaisuudesta...

Ehkä ensi vuonna voisi itsekin olla noita... Tai pitää vaikka pääsiäisaiheiset pileet, jonne KAIKKIEN pitäisi pukeutua noidiksi. Mikäköhän mahdollisuus voisi olla sille, että näin voisi käydä?!

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At maanantaina, 02 huhtikuuta, 2007, Blogger Petja Jäppinen said...

Me ja koko Westmoren-Kuckenhausenin väki toivotamme niin maar perkeleesti.

 

Lähetä kommentti

<< Home