Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, maaliskuuta 26, 2007

Koiran hommaa

Maire on koira. Koira jolla on monta tehtävää. Osa on kausiluontoisia ja osa ihan päivittäisiä. Mairella jos olisi käyntikortti, niin sen pitäisi vähintään olla 4-sivuinen, että kaikki tittelit ja toimenkuvat mahtuisivat mukaan. Ja toisin kuin monilla kaksijalkaisilla, Mairella ei ole yhtään turhaa titteliä...

Mairella on repertuaarissaan mm. wc-palveluita, eli kuten tytöillä on tapana käydä, Mairekin käy tyttöjen kanssa vessassa. Jos kärsit univaikeuksista, niin Maire tarjoaa nukuttajapalveluita, kipeälle vierihoitoa... Toimistoihin (toimialasta riippumatta) tarjolla on sekä aulaemännöintiä johtosihteröintiä että yleisenjärjestyksen ylläpitoa. Ylellisempään elintasoon löytyy seuraneiteilyä ja mm. kahvilakoiran palveluita. Laivakoirankin hommia Maire hoitaa jonkin verran. Mallinakin Maire on ollut.

Jos et saa saunaseuraa, niin ota yhteyttä Maireen, saunamajuriin. Takuuvarmasti ja koko päiväksi saat lauteille kaverin, joka ei pelästy pidempiä löylyttelyjä. Parhaiten Mairen standardeihin sopii puusauna. Maire myös mielellään huolehtii lämmityksen edistymisestä. Tarkennettuna: sen seuraamisesta.

Maire tarjoaa myös kaksijalkaisille kärsivällisyys ja nk. pitkänpinnankasvatuskurssitusta. Joka viikko voi osallistua joko aloittelija-, kertaus- tai jatkokursseille. Ja kuten Vaaleanpunaisen pantterin Clouseau uskoo: Pitää olla aina valmis yllätykseen ja yllätetyksi tulemiseen. Sama pätee Maireen. Ainakin mitä näihin kursseihin ja aloitusaikoihin tulee.

Nykyäänhän Maire on myös galleristi, jonka työt ovat tosin kahdessa osoitteessa ja kokoelmaa voitaisiin kuvailla varsin yksityiseksi. Mutta kuitenkin. Eikä pidä unohtaa sitä tosiseikkaa, että Maire on saarivaltakunnan prinsessa. Onhan Mairella kruunu, puuhka, ylevä katse ja tapana nukkua/lepäillä takajalat kuten Arvo Ylpön 'Suloliikkeitä' -kirjassa neuvotaan, nilkat ristissä.

Tunnisteet: