Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

A piu tardi!

Enää muutama tunti ja lento Milanoon on edessä. Kaikki on jo melkein pakattu. Jotain tarvitsee vielä laittaa mukaan, jotain mitä en ole muistanut.

Rasittaa, kun kone on nyt (onneksi vasta nyt) vähän sekaisin, solon tunnukset ovat vanhentuneet eikä uusiakaan kyllä ole. Noh, laskujen tiedot mammalle ja mamma maksaa. Mamselli on myös luvannut tulla siivoamaan matkan aikana. Ei paha.

Puhelinkin pitää viedä reissun jälkeen huolton. Se soi ja välillä ei soi. Nais. Pitää vahdata sen ruutua, joka on aika hiljaista. No, Italiassa en paljoa muutenkaan vastailisi.

Kahdeksi ensimmäiseksi yöksi on varattu Milanosta joku iisipiisi hotla. Mainospuheissa mainitaan internetyhteys ja oikein väriprintteri, eli voisi kokeilla miten sieltä käsin tätä voisi päivitellä.

Varmaa kuitenkin on, että illalla syön jotain oikke maakasta ruokaa (alku sellaista ja pää sellaista) sekä juon punaviiniä.

Kah, nyt muistin: villasukat (jos yöt ovat kostean viileitä) ja kamera sekä kameran latauspiuha+pattereita.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At sunnuntaina, 12 maaliskuuta, 2006, Blogger Taksitar said...

hyvää matkaa ja koetahan päästä italialaiseen taksiinkin :)

 
At keskiviikkona, 15 maaliskuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Kokeiltu siis on. Oli ihan ok, ei mitaan ihmeellista. Kaveri kylla vahan rokotti, mutta siina kiireessa se ei nyt aìhaitannut. Mielummin pari extra euroa kuin viisi tuntia bussiasemalla...

 

Lähetä kommentti

<< Home