Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Gruisin Music Controller

Minä olen sitä mieltä, että iPod on todella hyvä. Meillä sitä ei käytetä kävellessä eikä yleensäkään tungeta viileän makeita valkoisia nappuloita korviin. Vaikka se olisikin todella tyylikästä ja viimeisen päälle in. Koska minusta on mukava kuunnella ympäristön ääniä, olivatpa autojen suhailua tai pikku intujen viserrystä.

Mutta se missä iPod on loistava on matkalla. Siihen mahtuu tarpeeksi (paljon) musiikkia mukaan, vaikka meillä on käytössä enään kuvan kaltainen pinkki mini iPod. Kun Jaakko meni ja rikkoi isomman kaverin.

Jokatapauksessa iPodin hyödyt ovat siinä, että siihen on kätevä siirtää tavaraa koneelta ja napata vehje mukaan. Ei tuhraannu aikaa cd-levyjen polttamiseen tai muuhun tusailuun.

Olemme varmoista lähteistä saaneet selville, että on olemassa myös iPodiin liitettäviä osia, joilla kuunneltavuus on mitä kätevintä myös autossa. Erinomainen toiminto. Kajereihin liittäminenkin on helppoa ja silloin iPod on todellakin tasku DJ. Trast juu mii.

Tunnisteet: ,