Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Tyhmyydestä sakotetaan

Niin tavataan sanoa ja joskus, joskus se on ihan totta. Mutta kukapa nyt uskoisi villeimpiä skenaarioita.

"Jos nuo nyt päästetään tänne, niin ne syövät meidän kalkkunat, skalpeeraavat meidät. Roudaavat väkisin tänne ties mistä ties ketä, riistävät niitä, meitä ja omiaan, keksivät kaikkea turhaa ja typerää, kannustavat kriminaaleja ja muita onnettomia muuttamaan perässään. Raiskaavat Äiti Maan, sotivat ympäriinsä eivätkä kunnioita ketään ja lopuksi julistautuvat Maailman poliiseiksi ja moraalin kotimaaksi. Siinä vaiheessa meitä on enää kourallinen ja asumme rajatuilla alueilla ja suurin osa on syrjäytynyt, joudumme taistelemaan historiamme, kulttuurimme ja perintömme tuhoamisen estämiseksi eikä meillä ole mitään kuin pari kasinolaivaa. Olemme kadottaneet kosketuksen omaan historiaamme ja tapoihimme. Lapsemme eivät osaa omaa kieltämme."

"Älä nyt viitsi olla naurettava ja teatraalinen. Mistä voisit edes tietää, että niin tulee käymään? On niin kiva saada vieraita."

Tunnisteet: ,