Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, lokakuuta 12, 2006

Salaistenkirjoitustenkerho

Eilen oli jälleen SKK, eli salaistenkirjoitustenkerho. Kokoonnuimme salaisessa paikassa, salaisuuksien verhoamassa Töölöössä.

Joku voi tuhahtaa, että "ihan naurettavaa", mutta jos niin kokee ei ole edes kypsä SKK:n jäseneksi.

Kyse on ajankuvien ja -ajatusten tallentamisesta. Siitä, että ryhmällä ihmisiä on samat aiheet ja niistä kirjoitetaan mitä kirjoitetaan. Kukin omakohtaisella tyylillään ja lähestymistavallaan. Ja puolenvuoden päästä voidaan tarkastella omia silloisia ja nykyisiä tuntemuksia sekä keskenään kaikkien.

Tätä ei voi tehdä humalassa eikä edes nousussa. Ei ainakaan meidän SKK:ssa. Teen ja muiden juomien tulee olla non-alcoholic. On jäätelöä, keksejä ja mitä vain. Muut douppingaineet ovat ulkona pelistä.

Alkuun ja loppuun tulisi varata aikaa vapaaseen keskusteluun, joka on sosiaalisessa mielessä mielenkiintoista ja tietynlaista verryttelyä/venyttelyä. Etteivät paikat revähdä.

Tunnisteet: ,