Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, marraskuuta 06, 2006

Hej! Jag heter Hanna. Vad heter du?

Lauantaina eräs SKKlainen (tai SSKlainen, kuinka vain haluaa) menee naimajaisiin. Eräs toinen SSKlainen on kaaso ja eräs toinen SKKlainen menee ottamaan kuvia, bilderna eller fotos. Jaakko tulee myös. Meidän pitää saada aikaan aivan härregudendo ristitulitus.

Isän megatikikamera (mukana mm. kaksi salamaa) tulee sekin sekä meidän iso tikikamera. Pitää kenties ottaa kannettavakin mukaan. Kun ei tarvitse filminauhaa säästellä, kun otetaan tikikuvia. Lähikuvia, laajakulmakuvia, ryhmäkuvia, tilannekuvia, poseerauksia (alku- sekä loppuillasta) ja ihan siis improna mitä nyt keksitään.

Pitääkin puhua ko-ko viikko ruattia. Onneksi huomenna mennään Annan kanssa Iikkeaan. Siellä voikin testata ihan tositilanteessa taitonsa. Niin ja tietenkin täällä saaristossa terveyskeskuksen vaihdekin toivottaa huomenet kaksikielisesti, kuin kärme ikään.

Mår så bra och tvätta dina händerna!

Tunnisteet: ,