Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Maire ja pennut

Maire sai vuosi sitten kuusikon. Oli helppo synnytys. Juuri sopivasti pikkujouluksi. Maire oli aika väsynyt keikan jälkeen ja ne hinkit. Huh, huh. Maire oli ollut ihan hyvä äiti/emo, mutta oli siltä hemmo sitten palanut. Oli mukava päästä kotiin. Ja saada Maire kotiin.

Maire selvästi suhtautuu nykyään uudella tavalla pentuihin. Ne kiinnostavat ja ne pitää tarkistaa, nuuhkia ja sipsuttaa jotain korvaan. Mietimme välillä, että miten Maire mahtaisi suhtautua omiin pentuihinsa, jos niitä tapaisi. Olisiko päällimmäisenä hellät tunteet vaiko mutseille tyypillinen natina.

Kasvattajan pulinaforumissa on kuvia ja jutustelua Mairen ja Masin jälkeläisistä, eli pikku puutarhureista (Mairen ja Masin kohtaaminen tapahtui erään Muhevaisen parkkipaikalla, joten siitä Garden). Näyttävät ihan Mairelta ja tuntuvatkin juttujen perusteella Mairen oloisilta, siis hitusen pöhköiltä.

Maire juhlisti eilen pentujensa syntymäjuhlaa saunomalla Tapaninvainiossa, pitkällä kaavalla. Koska täällä saaristossa on paikat vähän hurlumhei ja Maire ei oikein diggaa. Joten katsottiin parhaaksi, että Maire menee rentoutumaan nakkipatojen ääreen.

Hyvää syntymäpäivää Secret Garden "Urho", Magic Garden "Valo", Garden Angelica "Iita", In The Garden "Hulda", Made in Garden "Nuppu" ja Queen of Garden "Myrsky"! Maire-emo toivoo teille paaaaaaljon nakkeja.

Kuva: Sini Lindroos ja lite till

Tunnisteet: