Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, marraskuuta 02, 2006

Sgoddag! Tackar o pockar!

Ei saaristossa (villin ja arvaamattoman luonnonkulun keskellä) nettiyhteydet heti toimi. Onneksi valomerkki ikkunassa on auttanut monia löytämään perille, pimeässä. Mutta nyt olemme virtuaalilossin avustuksella yhteydessä mm. mantereelle.

Muutto. Niin se varsinainen raahaaminen on ohi. Sitä ei kovin kauaa kestänytkään. Nimittäin minulla on maailman vahvin isä (on on!), touhukkain äiti, supertäti, aavikon takaa tädin hankkima riuska sHeikki, puolipakarainen serkku, Muuttospesialisti, Oiva-apuri Ossi ja Jaksava Jaakko. Mairen piällysmiehen kykyjä lainkaan väheksymättä.

Kolme vaivaista tuntia ja kaikki oli jotakuinkin kuskattu paikasta A, paikkaan B! Äiti ja Tuitsi vielä siivosivat Alppiharjussa. Pikku hiljaa kaikki alkaa asettua paikoilleen, jopa Maire. Sillä oli eniten stressiä. Tuli uusi vaatehuone (rauhoittavine tuoksuineen) tutuksi. On uusi sänky ja siis pesutorni! Kerkesi tulla nimittäin jonkhin verran likapyykkiä. Mutta eipä hätää, pesutornilla kasa on jo puolittunut.

Olo on hitusen hassu. Muuton mukanahan tuli ensilumikin. Näin se homma etenee.

Tunnisteet: