Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

sunnuntaina, lokakuuta 29, 2006

Kaikki yhes koos

Kaikki olisi valmista. Eihän tätä odotusta KESTÄ! Joko, milloinko? Eikö jo?! Milloin sitten?

Mairenkin tavarat on pakattu, paitsi Tarja, Paavo Numero 11, Remu Ässä, luu ja pari palloa. Mairen punkassa on jotain "ihme roinaa" ja Mairekin on sitä mieltä, että jo pitäisi päästä seuraavaan osoitteeseen. Missä ikinä se sitten onkaan. Maire tulee niiin hämmästymään.

Eilen saimme äidin kanssa todella paljon tehtyä, pakattua ja puunattuakin. Tänään isä auttoi meitä tyhjentämään ullakon tavarat alas. Olen merkinnyt kaikki laatikot, säkit ja laukut että minne mikin kuuluu ja menee. Melko hyvin dilkkaus onnistuikin. Toki joukossa on pari omituista laatikkoa tai säkkiä, johon piti vain laittaa ...jotain.

Min en enää kestä! ÄääÄääÄäää!! Joko?! Eikö jo voisi?! Miksei?! Mutta joko?! Voisiko jo?! Eikö vieläkään?! Miksei?!! Onneksi on SKK:n sunnuntaikävely, teehetki ja virallinen osuus. Minun pitää hankkia meille myös kakku, koska juhlimme jäsenten syntymäpäiviä. Kaikillahan on, kuten tiedämme, syntymäpäivä.

Kuvassa: Maire hautaantuneena punkansa, Kataisen Jyrkin, Remun ja Luu-Haun alle sekä uumeniin.

Tunnisteet: , , , ,