Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, tammikuuta 04, 2007

Seppo Koo

Seppo (Kääriäinen) on agentzi, Lord of War. Seppokin on Valtterin kirpparilta kotoisin. Pidempää historiaa emme tunne.

Kuten jotkut olivat jo panneet merkille valtaa Mairen leirissä pitävät viheliäiset kepulaiset, dorkat demarit ja kovat kak... kokkarit. Seppokin. Vihreitä ei näy (tosin jouluna tapahtui asiassa muutos) ja kristillisiä... No sitä päivää odotellessa. (Voi mennä muutama tuhat vuotta)

Mutta minkäs teet! Seppo on Sepon näköinen eikä sille mitään voi. Seppo on itseasiassa Halisen herra Karhusen Seponkin näköinen. Sepot on niin Seppoja!

Ja alkuperäiseen esikuvaansa verrattuna Sepossa on sitä Jotain... perskuta rallaata. Mairesta Seppo on erinomainen Tiitisen ohella unikaveri. Sepolla on niiiiiiin pehmyt pylly, että sitä vasten kun yönsä nukkuu, niin nukkuukin hyvin!

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At torstaina, 04 tammikuuta, 2007, Blogger Sun äitis said...

Ihmiskunnan herran palkittavien listan perusteella jo aloin miettiä tutustumiskäyntiä tänne. Oli sitten päivällä puuhaa ja olis ehkä unohtunut, jollet olisi kommentillasi blogissani muistuttanut aikeesta.

Hitsi, täähän vaikuttaakin säihkeiseltä paikalta. Palaan toistekin!

 
At torstaina, 04 tammikuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Vain vallan tervetuloa!

 

Lähetä kommentti

<< Home