Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, joulukuuta 29, 2006

Vladimir

...a.k.a. Vladis on Moskovasta ja Pietarin kautta saapui Repinillä Helsinkiin viime kesänä. Kaikista Valdimir on hirvittävän hieno otus, lujaa tekoa ja karismaattinen hahmo, vaikka onkin ketuksi melko pieni. Jopa niin hieno, ettei Maire saisi kohdella kuten huolii Vladimiriä.

Vladimirin etutassut ovat kuin rautaa, mutta sen nyt uskookin, sillä onhan Vladimir kontaktilajien mestari. Sen lisäksi että on yksi kettu, ovela kuin mikäkin juonittelija. Mairesta Vladis on välillä niin piestävä jotta, mutta nyt on taas mennyt pitempi aika ettei Vladimiriä ole höykytetty sitten juurikaan.

Vladiksen häntä ja toinen etukainalo pitäisi operoida. Ehkäpä jo tänään, uudenvuoden kunniaksi Vladis saa vähän Anastaciaa ja on pian kuin uusi kettu.

Tunnisteet: ,