Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

lauantaina, joulukuuta 30, 2006

Onnea faija!

Tänään on isän/faijan/iskän syntymäpäivä, 53. sellainen. Puu-Pasilan kasvatti, tuo 60-luvun Tarzanrumpujen taitaja, poika Helsingistä jota Lappeenrannan sukulaiseno kierrätti eräänkin kesän ympäriinsä Lappeenrantaa, kun poika osasi kirota ja polttaa tupakkia, on tullut miehen ikään.

Tänään Hannulle tehdään herkkuateria, jollaisesta Pikku-Hannu saattoi vain unelmoida. Alkuruuaksi meetvurstileipiä, pääruuaksi Salvenpannun kaltainen annos (naudanpihvi, paistettujaperunoita, paistetulla kananmunalla ja kahdella-kolmella höyrystetyllä nakilla) ja jälkiruuaksi plättyjä hillolla ja juomaksi tietenkin maitoa.

Äiti antoi (kuten piti ainakin) Hannulle kaksi leffalippua ja meiltä tulee Hupsis DVD:t. Leffaankaan Pikkusklodde-Hannu ei ihan aina päässyt, ainakaan siis virallisella lipulla. Nykyään kun valvonta on elokuvateattereissakin kiristynyt, on parempi olla se lippu. Ja Hupsis-videot nyt ovat vain kannustamassa mm. tulevien kirjahyllyjen kantamiseen raput ylös.

Tunnisteet:

2 Comments:

At lauantaina, 30 joulukuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

hippy pippy birthday myös meiltä erfvastista !

 
At lauantaina, 23 tammikuuta, 2010, Anonymous Anonyymi said...

Lue koko blogi, melko hyva

 

Lähetä kommentti

<< Home