Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Siis kiitos!

Koska sitten jollain luokalla saadun "Luokan parastyyppi" en ole saanutkaan mitään varsinaista mainintaa (paitsi esim Tiinalta MG-koulun päättöjuhlissa) mistään, niin maininnan saaminen tuntuu hyvältä. Se lämmittää.

Ja esimerkiksi verrattuna tuohon jollain luokalla saatuun "Luokan parastyyppi" -mainintaan, tuntuu Vuoden live-tapahtuma 2006 paljon paremmin keksityltä. Oivaltavammalta.

Koska "Luokan parastyyppi" -maininnan sain nipinnapin Jojon edestä ja sekin 200 markan "stipendi" olisi pitänyt lahjoittaa luokkakassaan (ensin mennä pankkiin, nostaa se shekillä koulun tililtä ja sitten samantien tallettaa luokan tilille... joten laiskana jätin sinne koulun tilille) vaikka itse olin ihan tarpeeksi haalinut markkoja kyseiselle tilille ja ehkä juuri siksikin ansainnut koko maininnan. Siis... hoh hoijaa. Ei sitten maistunut koko maininta.

Mutta eikö aina kun jotain voittaa tai saa erikoismainintoja pidä vähän elvistellä? No tietty! Joten kuvassa aikojen alusta parit habailut (Kike Elomaa oli myös yksi idoleistani). Kiitos ja kumarrus!

Tunnisteet: , ,