Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Tis is a kreit anor...

Haluamme kiittää (minä ja sivupersoonani ja kun Ceasarkin kirjoitti itsestään 3. persoonassa...) ensinnäkin Ihmiskuntaa tästä ylitsevuotavasta kunnianosoituksesta. Emme tälläisestä osanneet uneksiakaan ja tämä tuli kuin meteori dinosaurusten niskaan.

Kiitokset myös Mannalle ja Tuli-Liekki Arpille Chicagoon. Paljon on pohjautunut yhteisiin kireilyihin ja hupaisiin hetkiin.

Taustavaikuttajista pitää kiittää etenkin isää ja äitiä, ilman heitä ja heidän perimää sekä kasvatusta ei minusta olisi tullut Minua. Samaan paradoksaaliseen kiitosten genreen haluaisin lisätä myös muut sukulaiseni, etenkin piiiitkäaikaiset Steiner-kouluystäväni (yhteiset eukkatunnit, ne vaan yhdistää), lähimmät ja ihanimmat sekopää ystäväni, toverit, entiset ja nykyiset naapurit ja heidän koiransa. Erikoiskiitokset Tukholmaan Aili-isotädille ja Ylös Maire-isotädille sekä Kaisa-mummolle.

Kiitokset Eiran Demareille, Ervastin divariin, SSK-SKK:lle, Simolle ja Mauralle London Towniin ja Reetalle Mantereelle. Mutta ettei tärkeimmät unohtuisi, niin SUURI kiitos live tapahtuman 2006 järjestämisestä kuuluu Jaakolle, Mairelle ja ...Maailmalle.

Haluaisin tähän loppuun todeta Martti Servon sanoin: "Rakastan Sinua Maailma! Olet kaikkeni, Maailma."

Tunnisteet:

1 Comments:

At perjantaina, 05 tammikuuta, 2007, Anonymous Anonyymi said...

o n n e a ! sitä saa mitä ei osaisi edes tilata: pääsee kiehumaan hunajan ja mannan ja kaiken muun hyvän kanssa samaan kattilaan!

 

Lähetä kommentti

<< Home