Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, maaliskuuta 19, 2007

Taidetta koteihin ja leireihin

Maire S. Hannikainen on ikuistettu nyt kahteen eritekniikalla toteutettuun taidepläjäykseen. Toinen on tällä hetkellä Backom-Tölössä yksityiskokoelmassa, mutta teosta on kysytty jo Loimalle. Toinen teos saatiin tänään saaristoon, sen käytyä ensin Vantzu-joella. Taiteilija itse, Maari 6 vuotta, vaikuttaa Jyväskylässä.

Teos Mairen askareita päätettiin asettaa pääkallopaikalle. Eli juuri sinne missä Mairen askareita eniten suoritetaan. Siis Mairen leiriin. Teoksen ripustustilaisuutta pääsisvät lähemmin seuraamaan Mairen lisäksi Remu S. (joka muutti tilaisuuden jälkeen Vantzu-joelle), Tikru ja Arja Alho (takana), Ben ja Vladimir.

Teos tullaan kehystämään ja asettamaan takaisin samaiselle paikalle. Mairestahan jo näkee, että teos on mieleinen ja se tuntuu pönkittäneen jo entisestään suhteellisen hyvää itsetuntoa. Kiitokset ja terveiset Jyväskylään!

Tunnisteet: ,