Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, maaliskuuta 20, 2007

SSK-SKK - clousure

Eilen vietimme viimeistä SSK-SKK:n virallista kokousta. Loppuyhteenvedot, tällä kertaa vain kahdella aiheella (normaalin kolmen sijaan): Tänään ja SSK-SKK.

En ollutkaan muistanut miksi ja mihin tarkoitukseen SSK-SKK päätettiin perustaa. Koska... sillä ei ole ollut enää pitkään aikaan väliä. On ollut vain mukava kerääntyä, höpötellä, vaihtaa kuulumisia, asioita, juoda teetä ja nauttia herkullisuuksia, kirjoittaa ja höpötellä lisää. SSK-SKK on ollut vähän niinkuin harrastus, muttei kuitenkaan, koska se on on puolisalainen (tavallaan) kerho.

Mutta tosiaan. Olemme dokumentoineet ehkä jokseenkin merkittäviäkin asioita kirjoituksiimme Tyypin ja Bebiksen (toisen SSK-SKK:n jäsenen syntyvän vauvan siis) odotuksien ajalta. Onhan se näille kahdellekin mukava muisto ja hyvää ajankuvaa.

Meidän täytyisi vielä tavata jatkossakin (sitä ei ehkä votaisi edes välttää), siis kun kaikki SSK-SKK:n jäsenet ovat ...irrallaan paikalla, eivätkä toisten sisällä. Ihan vaikka vain lukemaan mitä olemme kirjoittaneet.

Suosittelen jokaiselle omaa SSK-SKK:ta, sillä se tekee hyvää.

Tunnisteet: