Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Lepopäivä - kuuteillekin

Vaalisunnuntai. Meillä enemmänkin lepopäivä. Tosin pitää imuroida. Minä pidän imuroimisesta. Tahtoisin sellaisen tehokkaamman imurin, jossa olisi pidempi putkiosa/kahvake, paljon erilaisia suuttimia ja näppärämmän kokoisen.

Aurinko paistaa, eli auzingo baistaa... Kohta ulos käppäilemään. Ikään kuin vaalikävelylle. Sitten imurointia ja vessan siivousta. Eli sitä mitä se valituksi tulevien kansaedustajienkin neljä vuotta tulee olemaan: likaisiakin töitä, järjestyksen ylläpitoa, hyvää yritystä, aherrusta.

Olisin kyennyt äänestämään, tänäänkin. Mutteihan sitä voitu tietää. Liikumme ±14 päivässä, eli saatan jakautua kahdeksi erilliseksi ihmiseksi hetkenä minä hyvänsä.

Vaikka minustakin on ihanaa, että auringonvalo on löytänyt tiensä taas pimeään pohjolaan, tunnen piston sydämessäni mm. kuuttien puolesta. Ei ole hyvä, että kevät tulee jo nyt. Se on joillekin elämän ja kuoleman kysymys. Ei tosin meille ihmisille. Me voimme ihan hyvin kuitenkin seiniemme sisällä, tukevalla lattialla...

Ostimme Tiinan kanssa eilen Aleksin 13:n alesta eriväriset viktoriaaniset kaulahuivitkin. Eli siis varusteistahan se on kiinni pärjääkö ihminen vielä hetken ilman korkeita plus lämpötiloja. Ja ainakin meillä on kova tarve saada käyttää noita viktoriaaniasia huivejamme, yhdistettyinä lenkkareihin, siis sekatyyliimme tuomassa glamourousta ja naisellisuutta.

Ei toivota vielä liian lämmitä. Pitää varoa mitä toivoo...

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At tiistaina, 20 maaliskuuta, 2007, Blogger Norppa said...

mä ajattelen kuutteja joka päivä :(

 
At torstaina, 22 maaliskuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

Niin mäkin.

 
At torstaina, 22 maaliskuuta, 2007, Blogger Hanna Kopra said...

:´´(

 

Lähetä kommentti

<< Home