Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Tyttökullat

Vietimme pitkästä aikaa Annan ja Suskin kanssa yhteisen iltapäivän. Piti lyödä lukkoon syntzäkemujen pitopäivä. Se olisi nyt lauantai 4. päivä helmikuuta. Joten raivatkaa kansa kalentereistanne tilaa!

Teema jääköön vielä salaisuudeksi ja vähän kaikki muukin, koska emme aio kenties panostaa entisaikojen tapaan. Olemmehan jo kolmekymmentä. Tai siis mä olen ja muutkin, melkein. Pyöreitä vuosia on niin paljon hauskempi viettää, vuodesta toiseen.

Paljastettakoon sen verran, että palasimme ensimmäiseen teemaideaan, joka keksittiin jo lähes vuosi sitten. Kun terroristiteemaa olisi ollut niin vaivalloista toteuttaa. Ja ehkä se olisi, EHKÄ, saattanut tuntua vähän mauttomalta joistakin.

Kerkesin jo ajatella, ettei mitään syntzäkemuja edes tule, koska on ollut... kaikkee. Joulu, uusivuosi, Annan vessaremontti, Mairen dedäpunkit ja nämä jatkuvat flunssat. Mutta perinteet ovat perinteitä ja niitä tulee vaalia.

Ja kuten viidenneltä luokalta saakka on ollut tapana kutsun itse, omatoimisesti ihan kaikki. Koska ketä ja millä perusteella nyt jättäisin poiskaan. Ne tulee jotka tulee ja ne jotka eivät tule… se on heidän häpeänsä ja tappionsa.

Tarvitsee väsätä meilikutsut ja greata jotain fantsuu oheissälää... Joo. Jotain todella gruuuvia.

Annahan on Ape, eli siis apina. Suski on Palmu, eli palmupuu. Kopra tarkoittaa "karjalan"murteella kouraa, mutta myös jotain kookos-hedelmään liittyvää. Se tarkoittanee kuivattua kookosta ja sillä on vain positiivisia merkityksiä...

Eli tuossa pientä vinkkiä.


Kuva: www.art.com

Tunnisteet: , ,