Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, helmikuuta 16, 2006

Flower Power

Tämä vuosi on alkanut mukavasti, ainakin kukkien osalta. Yleensä meillä ei juurikaan harrasteta leikkokukkia, mutta nyt alkuvuoden juhlien saattamina niitäkin on kotiimme ilmestynyt. Tästä saisi tulla ihan tapa.

Banaaniahan se on, mutta kukat piristyttävät ja ilostuttavat. Ne tervehtivät sinua, kun tulet kotiin omalla olemuksellaan ja mahdollisella tuoksullaan. Saavat olon niin kevyeksi. Kukat ovat aika tosi jees. Ja kun kukkia ostaa, niin tulee ihan eurooppalainen olo. Itse kannan yleensä kukkapukettini ikään kuin kainalossa, en roikota niitä narusta. Voidaan sanoa, että kukkia on vain niin ihana syleillä. Ja kesä aikaan on mukavaa, jos pukettia ei sumputeta, vaan kukat saavat ilostuttaa kaikkia, joiden ohi kulkevat.

Päätäni on särkenyt koko päivän, mutta ei se mitään. Ulkona baiztaa auzinko ja kohta on kevät. Keväiset tuoksut ovat tuloillaan ja kaikki puhkeaa nupuilleen. Ihan pian. Niin ihanan pian.

Raajat ristiin, ettei Suomeen liihottavilla siivekkäillä ole pyrstöflunssaa ja kaikki upeat joutsenemme ja muut nokkavat siipeilijät säästyvät modeemeilta epidemioilta. Muuta huolta minulla ei kevääseen liittyen olekaan.

Tunnisteet: ,