Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Automobiili

Meille tulee ehkäpä (meille) uusi auto. Asia on ollut ilmassa ja sillä on palloteltu pidempään. Smartista on vaan niin vaikea luopua. Onhan se niin näpsä. Ei tosin kaikkien mielestä.

Minä inhoa lähes poikkeuksetta sedan-mallisia uudehkoja (90-luvun mallitkin ovat suht uusia) autoja. Jos auto on uusi, se saisi olla jotenkin vänkä. Odotan vain niitä tulevia kuumimpia hotteja, joita automessuilla maailmalla on esitelty. Futuristisia.

Pienenä kuppa-auto, eli Kupla oli kova sana. Papalla oli sellainen, sininen. Sen kojelautaan oli liimattu minusta otettu passikuva. Seuraava omistaja mahtoi olla tyytyväinen.

Kun olin kesätöissä Studio Klikkissä löysin Jaguarin, Rolling Stonesien Black'n'Blue albumin lisäksi. Dick opetti studio hommien lisäksi paljon muutakin, yleissivistävää. Haaveilin hyvinkin paljon Jaguar E:stä (tosin vihreästä), koska onhan se nyt ihan törkeän virtaviivainen ja tyylikäs. Ja oli tavallaan Wooster-aikakauteni jälkimaininkia. Mutta kumma juttu, en sellaista ole saanut, itsekään hankittua.

Mutta paljon lähempänä tavoitteissa on kuitenkin, myös varsin rouhea Meze. Ei kenties ihan kuvassa olevan veroinen, mutta vastaavan tyyppinen jokatapauksessa.

Autoon sopisi loistavasti Hulahula-Lilo, vaijeri-Jesse ja kenties myös punainen Cadillac sekä tietenkin itse suunnitellut ristipistotyynyt ja vaikkapa timantit. Näen myös varsin selvästi verkkokalvoillani ne tyylikkäät picknick-retket ja alkudrinkit, joita Mezen kanssa voisi tehdä.

Kuvat: www.caronline.be ja www.carros.nl

Tunnisteet: