Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

sunnuntaina, helmikuuta 12, 2006

Olen Touko

"Juonnat enemmän tai vähemmän suosittua Muksuluuri-lastenohjelmaa. Sinulle tyypillisiä ominaisuuksia ovat leikkimielinen ja kiireetön arki, erilaisten asusteiden käyttö ja innostuminen askartelusta. Tulet myös toimeen lasten kanssa. Päällisin puolin olet iloinen, mutta sisälläsi voi kyteä vaikeitakin ongelmia."

Tämähän on niiiin totta. Paras henkilökuvaus ikinä. Parempi kuin yksikään henkilökohtainen astrologinenkartta tai muu vastaava, huuhaa. Ja Touko on ollut vielä suosikkini, ensimmäisestä kohtaamisesta lähtien.

Katsoin juuri perjantaina Julmahuvi-Diiviidiitä ja Touko Pouko, apinainkuningas nosti kevätauringosta häkeltynyttä mielialaani huimasti. Pitäisi varmasti askarrellapaskarrella sellainen säteilysuoja... AaaAaAaaAaaaAaaaaAa!

Testaa itsesi.

Tunnisteet: ,