Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Ottakaa opiksenne

Dokumenttiprojekti: Vaalitaisto
TV2 keskiviikkona 8.2.2006 klo 22.05

Eetu Kirppu (22) tavoittelee ensi kertaa paikkaa Miehikkälän kunnanvaltuustossa. Hän löytää vaalipäällikökseen sanavalmiin maanviljelijä Esko Rikkolan.

Kumpikaan miehistä ei ole aiemmin äänestänyt, mutta nyt on saatava kokoon noin kolmekymmentä ääntä, jotta Eetun paikka valtuustossa olisi varma. Samaan aikaan Eetu ja hänen Suvi-puolisonsa odottavat esikoista. Vaalipäivä ja vauvan laskettuaika osuvat lähes päällekkäin.

Talo talolta ja ääni ääneltä miehet kiertävät kuntaa. Elokuva vie tupiin ja kammareihin, eläkeläisten ja maahanmuuttajien koteihin, niin myös kuntaministerin puheille. Vaiherikas vaalikampanja huipentuu vaalipäivänä, jolloin miesten uskottavuus punnitaan.

Ohjaus Mikko Peltonen ja Pasi Riiali
Tuotanto Media Center Kotka Oy

_____

Katso traileri. Ei ole yhtä hyvä kuin koko pätkä, mutta silti hyvä.
Ja sitten vain odotetaan uusintaa. Opetusviideo vaalikampanjan rakentamisesta...


Tunnisteet: ,