Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

"No kun muutkin..."

Tämä on kanssa niiiin tätä. Typerää. Ja niiiiiin tyypillistä. Mutta tällekin asialle jokainen voi tehdä oman pienen osansa.

Voi sinnuu Jokitaipaleen, Eeva-Helena, nainen (palautetta varmaankin saa ellei suorastaan pidä lähettää: betsy@seiska.fi tai toimitus@seiska.fi). Pitääkö olla yhtä urpo kuin isommat ja ulkkomaalaiset lehdet? Ilmeisesti pitää. Se on vähän kyllä niin kuin siinä teiniä rasittavassa sanonnassa: "Pitääkö sitä hypätä sillalta jos muutkin hyppää?"

Ainahan voi, jos tilaa kyseistä laatujulkaisua, vaikka perua tilauksen ja siirtyä Ervastin divarin lauantaiaamun kirjakerhoon.

Kysehän on pitkältikin siitä, että joku raja. Jos on näin suppea ja rasittava, niin tekee juuri näin lapsellisen veemäisiä tekoja. Ei meidän todellakaan tarvitsisi tietää miltä ukko näyttää ilman Lordin naamaria.

Toisaalta on tietenkin hienoa, että suomalaisia vatuttaa tämä. Se on osoitus siitä, ettemme ole aivan rappiolla ja henkisesti pikkumaisia. Haluaisimme kunnioittaa vaikka selkeää pyyntöä, samalla luotua konseptia ja hyvää pössistä.

Mutta AINA on niitä jotka ei vaan kestä. On pakko pilata homma. Onneksi Suomeen, Rovaniemelle ja heavy skeneen mahtuu niin monta tuon näköistä kaveria etten minä miestä tunnistaisi. Enkä aio naamavärkkiä mieleeni edes tallentaa, ihan vaan vastalauseena (kusen)keltaisenlehdistön kiusaksi. Enkä opetalla ukon nimeä, olkoon Partasuu.

Tunnisteet: , ,