Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

Savolainen taikuri

Kaikki seuraava on laitettava väsymyksen ja ärtymyksen piikkiin...

Mistä tietää, etteivät ihmiset ole asuneet missään kantakaupungissa? Tai edes kerrostalossa?

Siitä, että aamuyöstä tullaan sisäpihalle autoon, joka on vieraspaikalla, laitetaan Snoooop Doggy Dog soimaan, tytöt huutelevat auton takapenkiltä alvariinsa "Taikuriiii, Taikuriiii!!!", Taikuri-niminen savolainen kertoo kovaan ääneen huonoja vitsejä ja todistelee sitä, että savolaiset ovat kieroa porukkaa, Tampesterin edustaja on ihan tarpeeksi humalassa ettei sen jutuista mitään muuta irtoa kuin "mä lähden huomenna Tampereelle" ja se pk-seudunkin edustaja selittää jotain "...sitten kaikki neekerit hävisivät". Siitä sen tietää.

Niin, ainahan olisi voinut huikkasta ikkunasta (niin, meilläkin on tuuletusikkunat auki näin kuumalla), että "NYT VATTU TURVAT KIINNI, KIITOS!", mutta kun itseni tuntien sieltä olisi unesta herätetyn karhun tavoin voinut tulla juuri jotain junantuomat solvausta (olenhan isäni tytär), joten koetin suggestoida itseni takaisin uneen. Mairesta moinen älämölö oli kiinnostavaa eikä karponkarvalakki pukahtanut mitään.

Joten taidan laittaa lapun tuohon niiden autoon, että "ensi yönä menkää vaikka Leninin-puistoon. Se on oikein viihtyisä. Juuri sopiva paikka taikuudelle. Ja käykää levykaupassa". Tai jotain.

Tunnisteet: ,