Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, elokuuta 21, 2006

Ei savua ilman tulta

On tämä merkillistä, perin merkillistä. Outo kesä, monessakin mielessä. Mutta sää (ikuinen ja paras keskustelun aihe) on ollut erityisen omituinen. Ei lainkaan sateita, pelkkää porotusta niin että nurmetkin ovat kärähtäneet. Ei ole se laidan ollenkaan.

Ja sitten nämä ikuiset velivenäläisen savut. Minustakin, kuten Tuomiojan Erkistäkin, on hyvä että Suomesta on lähetetty palokalustoa ja -miehistöä lähimaastoihin. Saisi vain sataa. Tänäänkin piti tulla oikein "kahden tipan" edestä vodaa, mutta eipä vain ole näkynyt. Mitä nyt pari tippaa aamupäivästä.

Tässä yksi päivä kun todellakin satoi tajuisin, että sadepäivän puuhastelua ja sitä olotilaa ei ole vain ollut tänä kesänä. Sadepäivätkin ovat ihan mukavia. Silloin ajatuskin kulkee ihan erilailla.


Kuva: täältä

Tunnisteet: