Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, elokuuta 10, 2006

Hyväsydäminen

Harvoin sitä uskaltaa ihan kysymättä toisten puolesta mitään allekirjoittaa, mutta jos ja kun sanon, että Jonnan ja minun mielestäni hyväsydämisimpiin ihmisiin ja varmasti rumpaleihinkin kuuluu ehdottomasti Mika Keijonen, niin se on kyllä niin. Eikä Jonna sitä vastusta (senkin uskallan luvata).

Poikain musiikkijutut, toisten toilailut ja sitten kaikkien ihan aikuistuva elämä on höllästi pitänyt huolta siitä, että Mikaa tai Akia näkee harvakseltaan. End of Youta ollaan Jonnan kanssa käyty katsomassa kerran, samalla kertaa kun katsastettiin Epun Headfirst Stellassa (joka on kanssa yksi M/s Mariellan loukko).

Joka tapauksessa, joidenkin mielestä Savon lahja rummutusmaailmalle on T. Paananen, mutta minä väitän, että jos M. Keijonen häviäisikin (tuskinpa kuitenkaan) Paanaselle rumpusooloissaan, niin Mika on Hyväsydämisyydenrumpulähettiläs.

Kuva: täältä ja sitten käsitelty

Tunnisteet: , ,