Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, elokuuta 10, 2006

Vieraita vieraista maista

Tänään ja ihan tässä lähihetkinä meille majoittuu Kengurumaan asukki Maikkeli joksikin määrää päiviä. Toivottavasti kaveri nyt löytää perille ja on laittanut ne antamani ohjeet ja puhelinnumerot talteen...

Kaikki ovat ihanan uteliata ja valmiita tutustumaan tulijaan. On ehdotettu jo, että Maikkeli pitää viedä Aussien baariin Salominkadulle ja muuta vastaavaa. Nooo, viedään Maikkeli Tsemppi Pubiin, sieltä kun saa Hurriganes t-paitoja ja Remu keräilypostimerkkejäkin.

"Ostakaa nyt sitten kaikkea suomalaista ruokaa!". Kuten pitsaa ja pastaa vai pitääkö syöttää jotain outoa, mitä harva edes oikeasti enää itsekään syö.

No ainakin aamupäivän Austraalian Maikkeli saa nauttia kotoisasta lämmöstä ja velivenäläisen metsäpalojen tuoksuista, mutta illalla saisi jo sataa. Huomenna viimeistään. Ja rutkasti kanssa. Muuten ei Hellä- ja Lempi-tädit pääse edes sienestämään, Risto-sedästä nyt puhumattakaan, kun marjasadosta ei voi tänä vuonna oikein edes puhua.

Kuva: täältä

Tunnisteet: , ,