Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Matkoista, lipuista ja kanta-asiakkuuksista

"Kuljettajalta ostettavien kertalippujen korotukset kun olisivat kuulema liian hankalat: pitäisi korottaa kuskilta ostettavaa aikuisten lippua suoraan 2.40 €:oon ja se olisi merkittävästi vaikeampaa kuskille vaihtorahojen kannalta...", kirjoittaa Mirva Haltia blogissaan liikennelautakunnan syyskauden työskentelystä.

Ja pointtihan on siinä, että 1,3 % nosto kohdistuu matkakorttiin, jonka hankintahintakin tulee olemaan lähes mukava pyöreä hinta 9 eurorahaa. Naiiis... Nauta lautakunta.

Nyhdä juuri se lypsävä lehmä hengiltä ja ainakin todella vihaiseksi, niin sittenhän se business alkaakin kannattamaan. Onhan markkinajorinat ihan perseestä, mutta jossain määrin kaikenmaailman kanta-asiakkuusjärjestelmissä on sitä idean jyvästäkin.

Tunnisteet:

5 Comments:

At torstaina, 17 elokuuta, 2006, Blogger Konsonantti said...

Taas yksi syy enemmän käyttää pelkästään omaa autoa.

 
At torstaina, 17 elokuuta, 2006, Blogger Konsonantti said...

Tämähän on ihan kuin teleoperaattoreiden toimintaa.

 
At torstaina, 17 elokuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Joskus on vaaaaan niiiiiin vaikea ymmärtää ja käsittää, että Miksi.

 
At tiistaina, 22 elokuuta, 2006, Anonymous Anonyymi said...

No siis, mulla on taas tallanen Lontoolaisen nakokanta tahankin asiaan, etta kun taalla maksaa viikon matkustamisesta saman verran kuin Suomessa kuukauden seutulipusta, ni ei toi 9 egee kuullosta ollenkaan pahalta. Kylla julkisilla matkustaminen on Suomessa halpaa.

 
At tiistaina, 22 elokuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Niin, tottahan tuokin. Tosin itse hankin matkakortin 5 eurolla, joten noin prosenttuaalisesti korotus yhdeksään eurorahaan on ihan kiitettävä.

 

Lähetä kommentti

<< Home