Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, elokuuta 10, 2006

Kesävieras

Eilen oli hupaisaa seurata mm. Vikingloton oikeanrivin ilmoitusta kun horisontaalisesti kuva väpätti, tyttö liikkui ruudulla ja ruudulta ulos ja jälleen esiin. Urheiluruudun lopussa jo valiteltiin teknisiä ongelmia. Odotin Hetkinen-ilmoitusta, muttei sitä tullut. Hetkistä ei ole aiiiiikoihin näkynyt.

Pajamäen Oskun piti olla kesävieraana A-studiossa. Olisikin ollut, mutta teknisten ongelmien takia koko ohjelmaa ei sitten esitetty. Eikä kai aiotakaan esittää. Ei vaikka toimittajan sähköposti oli jo ennen lähetystä tukkeutunut. Mutta tarjonta ei aina ilmeisesti Yleisradiossakaan pystä vastaamaan kysyntään. Jännä.

No, aina voi priorisoida vaikkapa kesäillanvalssit ja muut ajankohtaisohjelmien edelle. Urheilusta nyt puhumattakaan. Toisaalta hassua, ettei ohjelmaa esitettäisi ollenkaan, kun usein poisjääneitä ohjelmia esitetään kuitenkin myöhemmin. Jopa vähemmän kuumottavia.

Kuva: täältä

Tunnisteet: ,