Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

tiistaina, elokuuta 08, 2006

Kondomi ja safe sex

"Kondomien myynti kääntynyt kasvuun
Julkaistu 07.08.2006, klo 07.57 (päivitetty 07.08.2006, klo 12.09)

Kondomien myynti on kääntynyt pitkästä aikaa nousuun, minkä toivotaan näkyvän myös sukupuolitautitilastoissa.
Kesäkuun lopussa vuoden mittaisen ajanjakson aikana kondomeja oli myyty elintarvikeliikkeissä ja tavarataloissa vajaat 6,8 miljoonaa, mikä tarkoittaa parin prosentin kasvua vuodentakaisesta.

Kondomeja maahantuovan Suomen RFSU:n mukaan myyntiin vaikuttavat ennen kaikkea valistus ja mainonta.

Helsingin sukupuolitautien poliklinikan mukaan kondomien myynnin kasvu näkyy sukupuolitautitilastoissa aikaisintaan noin vuoden kuluttua, jos ollenkaan."

– Radiouutiset

Montako seksuaalisesti aktiivista ihmistä tästäkin maasta löytyy, jotka eivät ole vakiintuneessa parisuhteessa tai huitelevat senkin puitteissa vähän siellä ja täällä? Eli montako turvattua aktikertaa kukin aktiivinen ihminen 6,8 miljoonan kondomin määrällä harrastaa?

Suomessa on ihmisiä 5,2 miljoonaa, joista nyt voisi olettaa suurimman osan olevan tässä hommassa jollain tapaa aktiivinen. Samaten voisi olettaa, että melko pitkälti seksiä harrastetaan vuodessa kohtuullisen monta kertaa. Ja niitä, jotka eivät ole pillereillä, kierukoilla, pessaareilla jne. varustettujen naisihmisten kumpaneita ja jotka eivät elä vakioiduissa seksioloissa on myös melko runsaasti.

En jaksa kaivella sinkkutilastoja, mutta olettaisin että edellä mainittuun kategoriaan mahtuu enemmänkin ihmisiä kuin 650 tuhatta, jolloin kondomia olisi käytetty noin kymmenen kertaa vuodessa. Aika säälittävää on saanti, jos tuohon vertaa.

Kuva: YLE24

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At sunnuntaina, 18 maaliskuuta, 2018, Anonymous Anonyymi said...

welke vrouw tot 30 jaar durft een condoom om mijn erecte penis goed af te rollen nadien ingesmeert is met sexual sensation penis vreme via mijn eikel en in mijn pisgaatje gelijk het condoom snel afrold om mijn erecte penis en haar vulva[mag ook met vrouwen condoom femidom in haar vulva s=afe sex genieten]en mij safe naar diverse zaadlozingen laat komen in dar vrouwen condoom dat in dat jonge vrouwen vagina zit en ik konstants achter elkaar sperma daar in spuit en getongzoend wordt ongeremd.7906ch215 hoogeveen in drenthe en ik ben geheel thuis dus kan nu ontvangen.0528856841 en mailen op ottenjohn16@gmail.com en 0617694093 sms berichten svp.safe neuken is nog het beste mits jij dame kinderwensen hebt.john

 

Lähetä kommentti

<< Home