Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, elokuuta 02, 2006

The only Bush I trust is my own

Löysinpä ihan ok saitin, josta voisi tilata t-paitoja. Amerikkalaisten osin kökkö latenightwithconano'brien-grafiikka ei aina uppoa, mutta joukkoon mahtuu todella ostettavia paitoja.

Minä olen Bushvastainen henkilö. Minusta kyseinen mies on vailla karismaa, uskottavuutta tai kunnioitusta. Hän on röyhkeä, pöyhkeä, tekohauska ja kamalan suppea. Bushin presidentiys oli jo ensimmäisellä kerralla shokki. Miten voi olla mahdollista...

Bush varmasti saa paljon hyviä neuvoja ja adjutantit, assistentit sekä neuvonantajat ovat varmasti viisaampia kuin hän. Nukkekuningas. Mutta silti mies ja koneisto miehen takana ovat kaikessa typeryydessään, ala-arvoisessa käytöksessään ja mustavalkoisuudessaan puistattavia. Samalla myös pelottavia, koska mitä se kertoo kansasta, jolla on Bushinkaltainen johtaja ja samalla todellinen valta vahvasti muiden hyppysissä. Piilossa.

Sanotaan, että kuninkaanhovissa ainoastaan narri sai laukoa mitä sylki suuhun toi menettämättä henkeään, mutta miten silloin toimitaan kun kuningas itse on narri? Voidaan myös miettiä kuka ja ketkä ovat Bushin takana, ketkä pitelevät naruista, heilauttavat raajoja.

Hölmöläisistä kerrotaan tarinaa, jossa kantavat säkeissä valoa tupaan. Joskus mietin kyseistä tarinaa, kun katselen vaikkapa BBC:tä tai Deutsche Welleä. Eikä kannettu vesi kaivossa pysykään.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At torstaina, 03 elokuuta, 2006, Blogger Konsonantti said...

Olen usein pohdiskellut - kuten tapanani on - tätäkin asiaa. Olisi hauska tavata herra Bush. Vasta sitten voisi olla varma hänen älykkyytensä tasosta. Voi hyvinkin olla, että tämä kaikki onkin toisinajattelijoiden organisoimaa propagandaa. Kuitenkin ilmenneet Bushin idioottimaisuudet ovat huomattavasti vähäisempiä kuin satunnaisotannalla tuttavapiiristäni valitun henkilön vaikkapa 2 vuoden vertailujakson aikana.

Ei kai kukaan ihminen voi NIIN tyhmä tai niin paha olla.

Ei sillä, etteikö kahdesta pahasta pienemmän valitseminen olisi jokseenkin huonon lopputuloksen varmistava vaalitapa.

 
At perjantaina, 04 elokuuta, 2006, Blogger Hanna Kopra said...

Totta tuokin. Jotenkin vain tunnelma miehestä ja miehen ympäriltä on sen verran omituinen ja häilyvä uskottavuudessaan.

Joku voi olla vain niin epäempaattinen, narsissi ja yksipuolinen, että kykenee mustavalkoisiin tekoihin.

Tuo otanta on niin vaikea vertailun kannalta, mutta uskallan kylläkin väittää että omasta tuttavapiiristä pitäisi ihan tietoisesti valita joku yhtä naseva laukoja.

Niin, mikä on todellisen demokratian vaalitapa?

 

Lähetä kommentti

<< Home