Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, lokakuuta 19, 2006

Kaikki halvalla

Edelliseen postaukseen liittyen. Olemme tulevana viikonloppuna Annan kanssa menossa myymään kaikkea hyvää ja tarpeellista Valtterin kirpputorille. Eikä tavaraa ole pilattu edes hinnoilla. Tinkivaraa tietenkin on.

Tarkoituksena on päästä eroon tavaroista, joita emme enää käytä tai tarvitse. Pöydässämme on samanaikaisesti neljästä paikasta monipuolista tavaraa, eniten ehkä aikuisille, mutta myös Maire-koiran kokoisille noin 7 kiloisille borderin muotoisille koirille. Elintason nousun takia eräs luopuu mm. Dieselin paidoistaan ja joku jo ennakolta biologian takia vaatteistaan ennen muuttoa. Myymme omaa ja vanhempien tavaraa.

Tavoitteena on päästä sanomaan Kirppari-ohjelmassa, että "Me myydään meidän vanhempien tavaroita. Ne on matkoilla." Sekä syödä hyviä eväitä.

Tunnisteet: ,