Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

keskiviikkona, marraskuuta 22, 2006

Kun remontoidaan...

Ei vain voida välttyä lapsuuden Pikkukakkos-tuttavuuksien Matin ja Patin heijastumiselta verkkokalvoille. Niin se vain menee. Eikä sitä voi oikein estää. Siitä seuraa sellainen pienehkö, muttei vaatimaton olo, että "homma saattaa lähteä käsistä".

En tiedä ymmärränkö ja sympatiseeraanko isäni remonttisysteemejä ja viritelmiä (plus eräiden muidenkin) siksi, että jo pienenä Mat & Pat oli mielestäni loistavaa viihdettä (kaikessa tragikoomisuudessaan) vaiko toisin päin. Mutta niin nekin asiat vain menevät. Ymmärrän viritelmiä ja pidän edelleen Mat & Pat -sarjaa loistavana lapsille suunnattuna ja toteutettuna tuotantona.

Ja nyt Jaakko oli löytänyt fanisaitinkin, josta ei tosin irtoa kuvia tai epostikortteja, mikä on sääli vaikkakin kenties ymmärrettävää. Olen ollut jo ostamassa DVD:eitä Hupsista 1–3, mutta jäänyt miettimään että onkohan se vähän... tiedäthän. Olenhan muka aikuinen. Nyt voi kuitenkin käydä niin, että ostan ne itselleni joululahjaksi tai ihan muuten vaan. Vaikka suomenkielinen nimi Hupsista onkin ihan tekohauska ja kökkö, niin kuitenkin.

Tunnisteet: , ,