Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Pietari Kyyhky ja Jarno Haapanen

Antti täytti miehiset 28 vuotta. Anders piti kekkerit. Antza oli kutsunut myös Jinten (Pietari Kyyhky) ja Zaanon (Jarno Haapanen, muistaankseni), mikä ihana yllätys. Poikia ei ole nähnyt kuin ihan ohi mennen. Milloin työtamineissa tai lomameiningeissä eikä kumpaisellakaan kerralla aikaa ole ollut jutusteluun kummemmin.

No nyt oli. Lisäksi kavereiden särmät eivät ole ajan saatossa liiemmilti tasoittuneet. Sama meininki, tietenkin uusilla vivahteilla, kuin ennenkin. Hauskinta (oli taas kerran) se, kun eräällä tavalla... "fiksut ja asialliset" ihmiset joutuvat pyörtämään ennakkonäkemyksensä kavereiden suhteen. Ja pian pyytävät poikia tekemään jotain hetkelliselle hiljaisuudelle (lue: maksimoimaan vähäisen älämölön).

AntiAntti ja Anu olivat laittaneet kohteliaasti mukavan lapun naapureille "Pidämme pienimuotoiset tupaantuliaiset...", mutta siinä kohtaa missä ainakin auditiivisesti tunnelma oli kuin Blues Brothersin siitä kohtauksesta, missä Jake ja sittemmin myös Elwood "näkevät Valon" ja yhtyvät James Brownin Halle-LUUJAH-meininkiin, naapurit tuskin pitivät tupareita pienimuotoisina. Onneksi herätyshenkisyys näinkin kiivaassa muodossa pitää naapurit loitolla. Pidempäänkin.

Ja kuten Anaconda totesi eräille irvailijoille Steiner-pottuiluista: "meitä on täällä nyt enemmän kuin Teitä...", voidaan todeta myös että Steiner-koulussa äänenkäyttö tuntuu kehittyvän yleisesti suhteellisen hyväksi. Sikäli "tommosia" tulee Steiner-koulusta.

Tunnisteet: , ,