Säädöt sekaisin

Säädöt sekaisin on blogi (ei enää pelkkä kokeilu). Me emme elä suppeassa maailmassa ja sanavapaus on aseemme, joten aiheet ovat varsin vapaita. Eiran demarina ja Erkki Vauramon suurena ihailijana kannatan avointa keskustelua ja mielipiteiden kirjoa. En lähde suureen itsesensuuriin, mutta yritän olla loukkaamatta omaa yksityisyydensuojaani.

torstaina, joulukuuta 21, 2006

Universaali joulutervehdys

Tiedän, että moni niistä, jotka täällä käyvät on tämän tervehdyksen jo saanut. Mutta unohdin mainita viestissä, että älkää unohtako isiänne ja äitejänne, mahdollisia siskoja ja veljiänne, tätejänne ja setiänne, lapsianne tai ystäviänne, sillä Mairen joulutervehdys on ei kansainvälinen vaan universaalinen!

Joulun kuuluu olla hyvä (hyvä sää, keli, ilma, ilmapiiri, fiilis, hyvä sauna jne.), sen kuuluu olla rauhallinen (ei stressiä, ei hötkyilyä, ei turhaa puraa, kunnolla aikaa saunoa ja jos maailma olisi hyvä paikka niin ei sotiakaan) sekä sen kuuluu olla herrrkullinen (parempaa herkkua kuin yleensä, tuoksuja ja makuja).

Siis kaikkea tätä ja paljon muuta joulunpyhille. Kerätkää voimia uudelle vuodelle. Kohdataan uudet seikkailut, matkat ja mahdollisuudet!

Tunnisteet: